Antena 3 CNN Actualitate Acoperişul unei fabrici de lângă vama Borş a ars complet luni seară

Acoperişul unei fabrici de lângă vama Borş a ars complet luni seară

Acoperişul unei fabrici de lângă vama Borş a ars complet luni seară
10 Aug 2010   •   10:21

Acoperisul unei fabrici de componente electronice a ars complet luni seară, la nici 200 de metri de vama Borş. Pompierii s-au luptat cu flăcările înalte de aproape 5 metri mai bine de 2 ore, dar nu au mai putut salva nimic. Pompierii au început o anchetă pentru a afla cauzele incendiului.

Agentul de pază a observat că iese fum din mansarda clădirii. A sunat imediat la 112, dar până când au ajuns pompierii la faţa locului acoperişul se transformase într-o torţă.

Pompierii au fost nevoiţi să stingă flăcările de la nivelul solului sau de pe scările maşinilor de intervenţie, pentru că nu ştiau dacă structura de rezistenţă a clădirii le poate susţine schelele.

După două ore, au mai rămas doar câteva limbi de foc şi multă cenuşă. Mansarda clădirii a fost distrusă în totalitate. Acolo se aflau birourile administrative ale societăţii comerciale şi o mare parte dintre registrele acesteia. Totuşi, pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă parterul clădirii şi o hală învecinată.

Pompierii se vor marţi dimineaţă în clădirea mistuită pentru a stabili cauza incendiului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: incendiu fabrica
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close