Antena 3 CNN Actualitate Accidente în lanţ pe DN7 din cauza poleiului (VIDEO)

Accidente în lanţ pe DN7 din cauza poleiului (VIDEO)

Accidente în lanţ pe DN7 din cauza poleiului <font color=red>(VIDEO)</font>
30 Noi 2007   •   10:10

În noaptea de joi spre vineri, în mai puţin de 30 de minute, au avut loc trei accidente în lanţ pe Drumul Naţional 7, în localitatea hunedoreană Sântuhalm. Două persoane au fost rănite. În primul şi cel mai grav dintre ele a fost implicat un camion care s-a răsturnat pe gardul unei case şi a rupt o conductă de gaze. Camionul a intrat în derapaj pe şoseaua acoperită cu polei şi s-a răsturnat pe gardul unui imobil.

Zona a fost imediat izolată, iar circulaţia rutieră a fost întreruptă până când angajaţii E-ON Gaz au ajuns în zonă şi au oprit alimentarea cu gaze. Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iancu de Huendoara au intervenit pentru a preveni producerea unei explozii. Alte două accidente, au avut loc la o distanţă mai mică de 100 de metri, în timp ce poliţiştii fãceau măsuratori, în acceaşi localitate. Un autoturism a ieşit de pe şosea şi s-a oprit în curtea unui imobil, şoferul fiind grav rănit.

Un alt şofer care nu a observat coloana de maşini a lovit din spate un autoturim în care se afla directorul Autorităţii de Sănătate Publică Hunedoara, Dan Magheru. Cele trei accidente s-au produs din cauza poleiului de pe şosea. Circulaţia pe DN7 a fost blocată timp de aproape două ore în urma celor trei accidente rutiere. Coloanele de maşini care aşteptau să traverseze zona s-au întins pe kilometri întregi în ambele sensuri de mers.

IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTELOR

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close