Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt Ionela și George, tinerii morți în accidentul cu motociclete de la Vaslui! Urmau să se căsătorească weekend-ul următor

Ei sunt Ionela și George, tinerii morți în accidentul cu motociclete de la Vaslui! Urmau să se căsătorească weekend-ul următor

Ionela și George se întorceau de la Iași, de unde își cumpăraseră haine pentru nuntă. Urmau să se căsătorească peste doar câteva zile.

de Laura Dinu    |    20 Mai 2024   •   12:33

Ionela și George, în vârstă de 25 de ani, respectiv 27 de ani, ambii aflați pe una dintre motociclete, urmau să aibă nunta peste doar o săptămână. Erau viitori mire și mireasă și ieri merseseră la Iași pentru a-și cumpăra haine noi pentru mult așteptatul eveniment.

În urma lor, în mașini, se aflau, se pare, și rudele cu care fuseseră la cumpărături pentru mult așteptatul eveniment.

Celălalt bărbat, în vârstă de 35 de ani, dintr-o comună din Iași, care și el se afla cu motocicleta, era prieten cu mirele.

O joacă în trafic, un teribilism, o lipsă de prudență foarte periculoasă a făcut ca viața celor trei să se sfârșească acolo, pe DN 24.

Pe drumul care leagă Iașiul de Vaslui, la limita dintre cele două județe, George, tânărul care urma să se căsătorească, a pătruns pe contrasens, într-o depășire neregulamentară a celeilalte motociclete, condusă de prietenul său. Din păcate, s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de o tânără de 20 de ani. 

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea imagini cu Ionela și George, tinerii care urmau să aibă nuntă peste doar câteva zile

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului extrem de violent, cei doi ocupanți ai motocicletei au fost aruncați la 25 de metri.

Femeia care conducea autovehiculul a pierdut controlul și a intrat pe contrasens, unde a lovit cea de-a doua motocicletă. În urma impactului frontal, una dintre motociclete a luat foc, incendiul extinzându-se și la mașină.

La fata locului au fost trimise două autospeciale SMURD cu medici și două salvări. De asemenea, elicopterul SMURD a ajuns în zonă, echipajul medical participând alături de ceilalți medici la resuscitarea victimelor. Din păcate, pentru cele trei victime nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul.

Martorii la eveniment spun că vinovați de tragedie ar fi cei doi conducători ai motocicletelor.

Polițiștii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident.

×
Subiecte în articol: motociclete accident în Vaslui
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close