Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe o şosea din Galaţi | Un bărbat a rămas încarcerat şi a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

Accident grav pe o şosea din Galaţi | Un bărbat a rămas încarcerat şi a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

Două autovehicule s-au ciocnit puternic pe o şosea din judeţul Galaţi. În urma impactului, un bărbat a rămas încarcerat, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare şi a elicopterului SMURD. Alte şase persoane au suferit răni uşoare.

accident Gala?i
Accident cu şapte victime pe o şosea din Galaţi | Un bărbat a rămas încarcerat şi a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD Sursa foto: mai.gov.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2022   •   12:22

Potrivit reprezentanților ISU Galați, accidentul s-a produs în localitatea gălăţeană Nicoreşti, pe drumul european E581.

Două autovehicule, un autocar şi o dubă, s-au ciocnit violent, şoferul dubei rămânând încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de descarcerare, iar bărbatul a fost scos din maşină, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Alte șase persoane, cu traume ușoare, au fost preluate de către echipajele SAJ Galați, notează Mediafax.

De asemenea, pe lângă echipajul de descarcerare şi elicopterul SMURD, au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spuma, ambulanța SMURD B, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tecuci, şi două ambulanțe SAJ.

În prezent, poliţiştii derulează o anchetă pentru stabilirea condiţiilor care au condus la producerea accidentului.

 

 

×
Subiecte în articol: accident Galați
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close