Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier pe A1, pe sensul Sebeş - Sibiu. Două persoane au fost grav rănite

Accident rutier pe A1, pe sensul Sebeş - Sibiu. Două persoane au fost grav rănite

numarul 112 pe geamul unei ambulante getty images
Accidentul s-a produs pe A1, la km 270, în zona oraşului Sălişte/ Sursă foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    30 Sep 2024   •   08:51

Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost rănite într-un accident rutier produs pe A1, la km 270, în zona oraşului Sălişte, pe sensul Sebeş - Sibiu. 

Potrivit autorităților, un bărbat în vârstă de 58 de ani, pe fondul oboselii la volan, ar fi adormit la volan și a intrat în coliziune cu un alt autoturism în care se aflau un bărbat, în vârstă de 82 de ani, și o femeie, în vârstă de 80 de ani.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 82 de ani și femeia de 80 de oameni au fost transportați la spital.

„Poliţiştii BPA A1 Râmnicu Vâlcea - Deva intervin la un accident produs pe A1, la km. 270, în zona localităţii Sălişte, pe sensul Sebeş - Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2, un bărbat în vârstă de 58 de ani, pe fondul oboselii la volan, ar fi adormit, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă pe banda 1 de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, din judeţul Arad, după care s-a răsturnat în zona benzii de urgenţă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri din autoturism, o femeie în vârstă de 80 de ani şi un bărbat în vârstă de 82 de ani, care au fost transportaţi la spital conştienţi.

Şoferul de 58 de ani este din judeţul Vâlcea. Fără mari probleme de trafic", a declarat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter, potrivit Agerpres.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă doar două au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Sibiu. 

Bărbatul rănit a suferit un traumatism cranian, iar femeia transportată la spital are un traumatism toracic, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Raluca Marcu. 

×
Subiecte în articol: accident persoane ranite Sibiu coliziune
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close