Antena 3 CNN Actualitate Accident mortal în gara Eforie Sud! Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi

Accident mortal în gara Eforie Sud! Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost lovit mortal de tren, astăzi, în stația Eforie Sud. Circulația celorlalte trenuri a fost blocată temporar.

de Ioana Mircea    |    20 Iul 2023   •   13:20

Trenul R 8806, care circulă în relația Mangalia - Constanța, la intrare în stația Eforie Sud a accidentat mortal o persoană de sex masculin, surprinsă de tren chiar pe linia de cale ferată.

Din primele informații transmise de la fața locului, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căștile pe urechi și nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei.

La fața locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul, urmând să ajungă la locul accidentului și reprezentanții Procuraturii.

Citește și: Mai mulţi copii au leşinat din cauza căldurii excesive, într-un tren care mergea la Constanţa. A avut întârziere de zeci de minute

Alte trei trenuri sunt oprite temporar, în stațiile adiacente - 10083, în Eforie Sud, R 8817 la intrarea în stația Eforie Nord și 11084, în Agigea Ecluză, deoarece trenul 8806 fiind în mișcare, pentru garare la peron, a rămas oprit, pentru cercetări, chiar în zona aparatelor de cale, zonă care permitea circulația altor trenuri.

"Până la sosirea organelor de cercetare abilitate și finalizarea tuturor demersurilor în caz de accidente, trenurile respective vor staționa temporar. Adresăm scuzele necesare călătorilor din trenurile oprite temporar, și îi asigurăm că traficul feroviar va fi reluat imediat ce reprezentanții Procuraturii ne dau avizul de redeschidere a circulației", infromează CFR SA.

Update 14.30  Următoarele șase trenuri de călători, care au staționat temporar în gările adiacente stației Eforie Sud, până la finalizarea procedurilor desfășurate de reprezentanții Procuraturii, vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 25 și 120 de minute, astfel: R 8806 - 101 minute, IR 10083 - 116 minute, R 8817 - 129 minute, IR 11084 - 122 minute, R 8808 - 120 minute, IR 11506 - 25 minute.

Update 15.00 Parchetul a dat avizul redeschiderii traficului pe raza stației Eforie Sud. Trenurile care au fost oprite temporar în gările de pe traseu, în intervalul orar necesar desfășurării procedurilor organelor abilitate, sunt reînscrise treptat în circulație, în funcție de rangul trenului.

×
Subiecte în articol: Eforie Sud accident tren
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close