Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Tulcea: Un șofer a intrat cu mașina pe trotuar și a lovit doi oameni. Unul dintre ei a murit

Accident grav în Tulcea: Un șofer a intrat cu mașina pe trotuar și a lovit doi oameni. Unul dintre ei a murit

masina de politie
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. FOTO: Hepta
de Bianca Chirilă    |    25 Aug 2024   •   20:58

Un şofer a intrat cu maşina pe trotuar într-o localitate din judeţul Tulcea, din cauza vitezei, şi a lovit două persoane care se aflau pe bancă. În urma accidentului, una dintre acestea a murit, iar cealaltă a fost dusă la spital, potrivit IPJ Tulcea.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat că, duminică seara, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Ceamurlia de Jos a avut loc un accident rutier.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani ar fi condus un autoturism pe DJ 222, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul autoturismului şi ar fi pătruns pe trotuar, unde a accidentat două persoane, ce se aflau pe o bancă. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul uneia dintre persoanele aflate pe trotuar şi rănirea celeilalte, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Tulcea”, au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: masina trotuar accident mortal Tulcea sofer
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close