Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe Autostrada A4 între un microbuz și un tir. 12 victime au fost transportate la spital, una în stare gravă

Accident grav pe Autostrada A4 între un microbuz și un tir. 12 victime au fost transportate la spital, una în stare gravă

accident 5
Accident grav în județul Constanța. Foto: Amator
de R.K.    |    19 Aug 2024   •   15:38

Accident grav în județul Constanța între un microbuz și un tir. Au fost 13 victime, dintre care 12 au fost transportate la spital, una în stare gravă preluată de un elicopter. 

UPDATE - Reprezentanţii ISU Dobrogea au transmis că 12 victime vor fi transportate la spital, 11 dintre acestea sunt din microbuz şi şoferul tirului. Nu sunt minori printre persoanele rănite.

La fața locului intervin mai multe echipaje de prim ajutor, precum și un elicopter.

„În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părții carosabile la o diferență de nivel de aproximativ 4 m. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța. La fața locului au fost alocate 2 mașini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 2 ambulanțe SMURD, 1 Spital Mobil, 6 ambulanțe SAJ și 1 elicopter SMURD”, transmite ISU.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 17+400 de metri, pe sensul de mers spre Ovidiu, între localitățile Agigea și Constanța, județul Constanța, a avut loc un accident rutier produs între un microbuz și un autotren. Potrivit primelor date, 13 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Ovidiu. Forțe MAI se deplasează spre locul accidentului.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close