Antena 3 CNN Actualitate Accident ecologic - stradă inundată cu păcură

Accident ecologic - stradă inundată cu păcură

Accident ecologic - stradă  inundată cu păcură
23 Mar 2007   •   10:04

O conductă care aparţinea CET SUD Bucureşti s-a spart şi a inundat cu păcură intersecţia dintre străzile Vasile Milea şi Iuliu Maniu. Traficul rutier în zona respectivă a fost blocat aproape o oră. Un vatman a anunţat pompierii că şoseaua este plină de combustibil. Pe o suprafaţă de cel puţin 150 de metri pătraţi se împrăştiase deja o cantitate importantă de păcură. Imediat câteva echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului şi au oprit circulaţia la intersecţia dintre bulevardele Vasile Milea şi Iuliu Maniu.

Tramvaiele au fost şi ele oprite între staţii. Două autospeciale de pompieri au intervenit imediat. După primele investigaţii, pompierii au stabilit că păcura a ieşit prin asfalt dintr-o gură de canal. Cel mai probabil, o conductă care venea de la CET SUD şi alimenta CET Grozăveşti s-a spart în această dimineaţă. După ce combustibilul a fost înlăturat de pe şosea, circulaţia a fost reluată fără probleme, aproape de ora 6.00.

CET Grozăveşti a fost amendat de către Garda de Mediu cu 200.000 de lei noi pentru poluarea produsă, urmând să plătească şi eventualele daune produse, potrivit Mediafax.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close