Antena 3 CNN Actualitate Accident pe linia tramvaiului 41 din Capitală. Decizie de urgență luată de RATB

Accident pe linia tramvaiului 41 din Capitală. Decizie de urgență luată de RATB

12182051_10204523502997900_378659463_n.jpg
Foto: antena3.ro
29 Oct 2015   •   08:57
Decizie de ultim moment a RATB după accidentul de pe linia tramvaiului 41

Un accident a avut loc, joi dimineaţă, pe linia lui tramvaiului 41, după ce un camion a lovit o garnitură de tramvai, la intersecţia străzii Turda cu bulevardul Ion Mihalache.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere a Capitalei a afirmat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că traficul pe linia RATB 41 este blocat, în aceste momente, iar circulaţia autoturismelor pe sensul de mers strada Turda - Arcul de Triumf este restricţionată.



Şoferul camionului ar fi încercat să întoarcă, la intersecţia străzii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, fiind lovit de un tramvai al liniei 41, care circula pe sensul spre Arcul de Triumf. În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar parbrizul tramvaiului şi geamurile de la prima uşă au fost sparte.
   
Vatmanul şi şoferul camionului au fost duşi la Spitalul Elias, pentru investigaţii medicale.
 
Martorii de la faţa locului susţin că vatmanul a încetinit şi l-a claxonat pe şoferul din camion. "Nu mergea foarte repede, dar l-a lovit cât să-l răstoarne"

"Evident că acel camionul se băgase în faţa tramvaiului, poate să întoarcă, poate chiar să meargă pe linia de tramvai", susţine un alt martor.


×
Subiecte în articol: accident
Cele mai noi știri
Parteneri
x close