Antena 3 CNN Actualitate A venit vacanţa! Pe DN 1 se circulă bară la bară

A venit vacanţa! Pe DN 1 se circulă bară la bară

A venit vacanţa! Pe DN 1 se circulă bară la bară
15 Iun 2007   •   17:33

Weekendul se apropie cu paşi repezi, căldura a venit şi ea mai dogorâtoare ca nicicând iar de poftă de vacanţă nici nu se mai discută. La ieşirea dinspre munte a Bucureştiului, maşinile stau bară la bară. Coloana de maşini se întinde de la Casa Presei Libere şi până de dincolo de Băneasa. Bucureştenii au început să părăsească oraşul încă de la orele după-amiezii. Pentru ca românii din toate colţurile ţării să poată ajunge când doresc la mare, CFR Călători introduce şi rute noi, dar nu lansează programul cu fast, ca în anii trecuţi, pentru că nu le poate asigura călătorilor şi rapiditate în călătoria spre litoral. Linia Bucureşti-Constaţa se repară. 34 de trenuri vor circula zilnic, din mai multe oraşe, spre mare. Se introduc în circulaţie treptat, începând de azi, pe măsură ce elevii şi studenţii iau vacanţă.

Primul tren nou, dedicat tinerilor, pleacă din Bucureşti spre Constanţa, chiar în această noapte. Cu toate astea, trebuie să avem în vedere că anul acesta nu se ajunge repede la mare cu trenul.

Din cauza reparaţiilor care se fac pe ruta spre Constanţa, indiferent că circulaţi cu personalul, acceleratul sau intercity ajungeţi în aproape 6 ore. Plătiţi, în schimb, preţuri diferite, de la 19 la 68 de lei pentru un bilet. De aceşti bani, CFR încearcă să asigure călătorilor măcar aer condiţionat.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close