Antena 3 CNN Actualitate A început procesul lui Silviu Ionescu în cazul accidentului din Singapore (VIDEO)

A început procesul lui Silviu Ionescu în cazul accidentului din Singapore (VIDEO)

A început procesul lui Silviu Ionescu în cazul accidentului din Singapore (VIDEO)
27 Iul 2010   •   20:41

A început procesul în care fostul ataşat cu afaceri al României la Singapore, Silviu Ionescu, este acuzat de omor. La această primă audiere a participat şi ambasadorul statului Singapore la Bruxelles.

Ferit de ochii presei, Silviu Ionescu a fost adus la Tribunalul Sectorului 3 în jurul orei 9:00. În scurt timp, au început şi audierile. Pe tot parcursul înfăţişării, Ionescu şi-a susţinut în permanenţă nevinovăţia, a insinuat că ar fi victima unei înscenări şi a fost revoltat de anumite probe care i-au fost refuzate la dosar. Cu toate acestea, avocatul fostului diplomat este încrezător că va câştiga procesul.

În sala de judecată a fost prezent şi Anil Kumar Nayar, ambasadorul Singapore la Bruxelles. Acesta nu a ratat primul termen al procesului mai ales că, până acum, şi-a exprimat de nenumarate ori dubiile în privinţa corectitudinii cu care Ionescu ar putea fi judecat în România.

Dosarul instrumentat de autorităţile singaporeze are 13 capete de acuzare, dar procurorii Parchetului General şi-au întocmit rechizitoriul doar pe patru dintre acestea: omor din culpă, vătămare corporală, fugă de la locul accidentului şi fals în declaraţii. Dacă va fi găsit vinovat, Ionescu riscă o pedeapsă de până la şapte ani de închisoare.



Observator

×
Subiecte în articol: silviu ionescu proces omor
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close