Antena 3 CNN Actualitate A fost inaugurată pasarela din Mamaia. Puntea face legătura cu litoralul bulgăresc şi cu Delta Dunării

A fost inaugurată pasarela din Mamaia. Puntea face legătura cu litoralul bulgăresc şi cu Delta Dunării

A fost inaugurată pasarela din Mamaia. Puntea face legătura cu litoralul bulgăresc şi cu Delta Dunării
Foto: Videonews
de M.Z.    |    04 Iun 2012   •   15:53

Mii de turişti s-au îmbulzit ca să plece în croazieră pe mare, cu vaporaşul, din staţiunea Mamaia în portul turistic Tomis. Odată cu aceste croaziere, a fost inaugurată şi pasarela de pe plaja din Mamaia, care face legătura cu litoralul bulgăresc sau cu Delta Dunării. Practic, de astăzi, oamenii se vor putea îmbarca în vaporaşe direct de pe plajă.

În prima zi de croazieră, peste 1.000 de turisti s-au călcat în picioare, ca să prindă un loc pe vaporaşul care face curse între staţiunea Mamaia şi portul turistic Tomis. Oamenii nu au vrut să scape ocazia de a se relaxeza gratuit, o oră la bordul ambarcaţiunii.

Odată cu crozierele pe mare, a fost inaugurată şi pasarela din mijlocul apei, pe care oamenii se pot plimba 24 de ore din 24. Turistii şi constănţenii au privit mult timp drumul suspendat care duce în largul mării. Acum, au ocazia să şi pună piciorul pe pasarelă.

Cei cu dare de mână pot închiria vaporaşul doar pentru ei pentru 1.000 de euro pe zi. Pasarela şi pontonul de acostare a ambarcaţiunilor au costat 4.000.000 de lei.




×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close