Antena 3 CNN Actualitate A fost găsit mort în toaleta spitalului! Copilul de 14 ani internat cu afecţiuni hepatice şi obezitate morbidă, a fost găsit fără suflare

A fost găsit mort în toaleta spitalului! Copilul de 14 ani internat cu afecţiuni hepatice şi obezitate morbidă, a fost găsit fără suflare

mort.jpg
10 Dec 2014   •   18:43

Un adolescent de 14 ani care fusese internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara cu suspiciune de hepatită şi sindrom de citoliză, dar care avea şi obezitate morbidă, a murit într-o toaletă a unităţii, în prezent fiind aşteptate rezultatele analizelor privind cauza morţii.
   
Purtătorul de cuvânt al Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, medicul Virgil Musta, a declarat că un copil în vârstă de 14 ani care a fost internat, duminică, la acest spital cu suspiciune de hepatită şi sindrom de citoliză, având şi obezitate morbidă, a murit într-o toaletă a unităţii medicale.
   
"A fost o moarte subită, un copil de 14 ani care a venit cu sindrom de citoliză, de urgenţă, a fost găsit noaptea (duminică spre luni - n.r.) în toaletă, avea obezitate morbidă. Noi am chemat Poliţia şi a fost chemată Medicina Legală să preia trupul. I s-a făcut autopsia astăzi (miercuri - n.r.), dar nu avem încă un raport al analizelor şi nu ştim deocamdată care este cauza exactă a morţii", a declarat Virgil Musta.
   
Potrivit sursei citate, citoliza se manifestă prin distrugerea celulelor hepatice şi apare la majoritatea afecţiunilor hepatice.
   
Poliţia nu a deschis o anchetă în acest caz.
   
"Nu s-a deschis o anchetă, deoarece cauzele morţii sunt de natură medicală. Nu au fost găsite urme de violenţă pe corp, nu au fost găsite alte aspecte care să ducă la o moarte violentă", a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.
   
Trupul neînsufleţit al adolescentului urmează să fie ridicat de familie pentru înmormântare.

×
Subiecte în articol: Timisoara copil deces
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close