Antena 3 CNN Actualitate 100 de Minute: Care sunt acuzaţiile procurorilor, în cazul cumnatului premierului Victor Ponta

100 de Minute: Care sunt acuzaţiile procurorilor, în cazul cumnatului premierului Victor Ponta

sava.jpg
18 Feb 2015   •   18:45

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situaţia în care se află cumnatul său, Iulian Herţanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, că, "dacă a făcut ceva ilegal, atunci va plăti pentru asta".

Andreea Sava a prezentat în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" şi care sunt acuzaţiile procurorilor.

"Nu vă aşteptaţi de la mine să joc o scenetă de doi bani, pe care am văzut-o la alţii: între familie şi justiţie aleg justiţia (declaraţia lui Traian Băsescu privind situaţia fratelui său, Mircea Băsescu - n.r.). Să fim serioşi. Nu se pune problema de alegere. Justiţia îşi face treaba. Dacă e vinovat va plăti ca orice om din această ţară", a spus Victor Ponta.

Totodată, Ponta a ţinut să precizeze că i-a cerut iertare mamei sale care "a fost porcăită la un post de televiziune doar pentru că este mama mea".

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost reţinut preventiv de procurorii DNA după un interogatoriu maraton de 17 ore. Iulian Herţanu este acuzat de deturnare de fonduri europene, în cazul unui proiect de construcţie a reţelei de canalizare din Comarnic.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close