Antena 3 CNN Actualitate 100 de medici rezidenţi au primit locuinţe

100 de medici rezidenţi au primit locuinţe

100 de medici rezidenţi au primit locuinţe
08 Feb 2007   •   19:34

O sută de medici rezidenţi au un acoperiş deasupra capului, începând de joi, 8 februarie. Au primit ordinele de repartiţie şi promisiunea că săptămâna viitoare se vor muta cu căţel şi purcel în garsonierele şi apartamentele construite de ANL. Au dreptul să locuiască în aceste case doar cât îşi fac rezidenţiatul.

Teodor Potecă are 30 de ani şi este căsătorit. Cheia apartamentului este biletul către un viitor sigur: ? această casă înseamnă pentru noi începutul unui alt viitor...mai luminos...". Ani de zile a locuit pe unde a apucat. De un an stă în mansarda spitalului Colentina. N-avea bani pentru mai mult. "În clipa asta eu am salariu de 7,3 milioane. Dacă aş fi nevoit să închiriez, nu mi-aş permite", spune el.

Ca el mai sunt sute de medici. Doar o sută au noroc să prindă un loc în cele cinci blocuri ANL construite în curtea spitalului Colentina.

Potrivit directorului Primăriei Sectorului 2, Luminiţa Târchilă, ?ei pot sta acolo doar pe perioada rezidenţiatului ... apoi, au termen 30 de zile să se mute..".

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close