Antena 3 CNN Actualitate 100.000 de euro pentru o toaletă publică!

100.000 de euro pentru o toaletă publică!

100.000 de euro pentru o toaletă publică!
02 Feb 2007   •   17:27

Atât au alocat aleşii locali din Mediaş ca să schimbe faţa centrului istoric al urbei. Cheltuiala pentru noul "edificiu" pare cel puţin ciudată, având în vedere că aproape toate clădirile de patrimoniu din jur stau să cadă. O parte dintre consilieri, dar şi simpli locuitori, consideră proiectul o bătaie de joc la adresa contribuabililor. Propunerea a venit din partea unui consilier local PSD, iar în şedinta de săptămâna trecută, aleşii locali au votat în mare parte studiul de fezabilitate. Singurii care s-au opus au fost consilierii Partidului Democrat şi cei ai Partidului Conservator, care cred că banii publici au fost aruncaţi... la toaletă.

Cu cei 100.000 de euro prognozaţi pentru a acoperi investiţia, s-ar fi putut construi patru apartamente sau s-ar fi reabilitat gruprile sanitare din câteva şcoli. Aceste argumente nu i-au determinat pe iniţiatori să renunţe. Din contră, aceştia sunt convinşi ca locuitorii oraşului le vor mulţumi într-o zi... Însă, nu de aceeaşi părere sunt şi medieşenii. Oamenii spun că banii puteau fi utilizaţi pentru investiţii mult mai importante.

Toaleta de lux urmează să fie amenajată într-o clădire din zona centrală a oraşului. Locatarii din imediata apropiere nu susţin nici ei iniţiativa municipalităţii. Au depus un memoriu la Primărie, însă nu au primit nici un răspuns. Cu toate acestea, viceprimarul oraşului susţine că s-a opus încă de la început proiectului. Oamenii spun că vor face tot posibilul pentru a împiedica ridicarea toaletei de lux.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close