Antena 3 CNN Actualitate 10 dolari recompensă pe capul unui adolescent

10 dolari recompensă pe capul unui adolescent

10 dolari recompensă pe capul unui adolescent
07 Iun 2007   •   14:27

Zece dolari pe viata unui om. Este preţul pus pe capul unui elev din Drobeta Turnu Severin de un rival. Anunţul a fost făcut pe Internet. Banii vor fi primiţi de oricine îl bate sau chiar omoară pe băiat. Cazul este acum cercetat de poliţie. ?Ăsta e din Drobeta Turnu Severin. Face liceul Decebal. După cum vedeţi titlul, ar trebui să îl omorâţi, dar e cam brutal. Aş vrea măcar să intre în spital. Deci, cel care va posta primul un film cu ăsta în timp ce-l bateţi şi la final să fie sânge, va primi din partea mea 10 dolari. Nu glumesc deloc, aş da orice să îl văd pe ăsta bătut o dată pentru totdeauna. Va aştept.? Aşa sună anunţul postat pe YouTube de un alt adolescent.

Bogdan, băiatul pe capul căruia s-a pus recompensa este clasa a XI-a. Acum câteva luni s-a lăsat de şcoală, deşi avea note de trecere. Rudele spun că, înainte de a renunţa, adolescentul venea mereu bătut de la şcoală. Băiatul nu recunoaşte însă că a renunţat la şcoala de teama cuiva. Avea probleme ca orice adolscent, dar nu crede că e cineva care să fi pus preţ pe capul lui.

Elevii care au avut altercaţii cu Bogdan vor fi anchetaţi de consiliul profesoral deşi conducerea şcolii nu crede că anunţul a fost postat de un alt licean. Poliţiştii încearcă acum să identifice adolescentul care a postat anunţul.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close