Antena 3 CNN Timp liber Muzică Redacția Antenei 3, colindată de Ansamblul Penitenciarului de Minori și Tineri din Craiova

Redacția Antenei 3, colindată de Ansamblul Penitenciarului de Minori și Tineri din Craiova

Redacția Antenei 3, colindată de Ansamblul Penitenciarului de Minori și Tineri din Craiova
de M.C.    |    20 Dec 2013   •   22:49

Redacţia Antena 3 a fost cuprinsă de spiritul sărbătorilor. Ansamblul Penitenciarului de Minori şi Tineri din Craiova a susţinut un moment artistic chiar în mijlocul colegilor aflaţi în focurile pregătirii jurnalelor de ştiri.

Cei nouă membri ai grupului "Speranţe" au vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. Sunt încarceraţi la Penitenciarul de Minori şi Tineri din Craiova pentru diverse infracţiuni. Acolo, în spatele gratiilor şi-au descoperit talentul la muzică, dar şi beneficiile lucrului în echipă.

”Grupul artistic "Sperante" l-am infiintat acum 2 ani si este format din tineri cu aptitudini muzicale dar si cu aptitudini la dans, poezie si actorie. Acum vedeti rodul unei munci indelungate cu repetitii, repetitii si iar repetitii” a spus Ion Cristian Dumitrescu, educatorul care se ocupă de grupul colindătorilor.

Iar orele lungi de repetiţii au dat roade... Deşi prinşi în focurile jurnalelor de ştiri, redactorii Antenei 3 nu s-au putut abţine să nu cânte alături de colindători.



×
Subiecte în articol: colinde
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump, transmisă live de Antena 3 CNN
x close