Antena 3 CNN Externe Turiştii care vor să se relaxeze pe plaja de la Vadu vor plăti taxă

Turiştii care vor să se relaxeze pe plaja de la Vadu vor plăti taxă

Turiştii care vor să se relaxeze pe plaja de la Vadu vor plăti taxă
Sursa foto: Plaja Vadu
21 Iun 2009   •   15:47

Cei care vor să facă plajă la Vadu, atât turiştii cât şi localnicii, vor fi nevoiţi să plătească taxă, începând de duminică. Zona a fost de curând inclusă în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, aşa că acum toată lumea are nevoie de permis de acces.

Plaja de la Vadu era preferată de turiştii care voiau să se relaxeze departe de aglomeraţie, în natură. De acum însă, relaxarea costă 20 de lei pentru fiecare persoană şi 100 de lei pentru o maşină. Banii sunt pentru un sejur întreg.

Ordinul ministrului mediului s-a transformat insa intr-un adevarat mar al discordiei intre turistii care vin la Vadu si localnici. In timp ce primii il saluta, ceilalti il considera un abuz. Ce-i drept şi turistii au un amendament. Banii sa fie folosiţi pentru ecologizare şi nu pentru o eventuală dezvoltare turistică a zonei.

Plaja de la Vadu, se numara printre ultimele zone neamenajate turistic de pe litoralul românesc. Amatorii de locuri sălbatice găsesc aici adevărate oaze de linişte unde poţi evada din civilizaţie.

Antena 3

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close