Antena 3 CNN Show Showbiz ?The Tonight Show?, anulat pentru prima dată în 17 ani. Jay Leno a fost internat în spital

?The Tonight Show?, anulat pentru prima dată în 17 ani. Jay Leno a fost internat în spital

?The Tonight Show?, anulat pentru prima dată în 17 ani. Jay Leno a fost internat în spital
Sursa foto: Jay Leno
24 Apr 2009   •   13:23

Emisiunea ?The Tonight Show? a fost anulată pentru prima dată, după 17 ani de difuzare. Moderatorul emisiunii, celebrul Jay Leno, a fost spitalizat, iar emisiunile de joi şi vinei au fost anulate, în locul lor fiind programate reluări. Purtătorul de cuvânt al NBC, Tracy St. Pierre, a negat că Jay Leno, în vârstă de 58 de ani, ar fi suferit un atac de cord. ?Nu, Dumnezeule! Se simte bine. A glumit cu personalul medical din spital, a amuzat doctorii şi asistentele cu monologurile sale. Luni îl aşteptăm înapoi la muncă?, a explicat ea.
St. Pierre a infirmat şi zvonurile conform cărora Leno ar fi suferit o intoxicaţie alimentară, dar nu a dat mai multe amănunte cu privire la motivul pentru care a fost spitalizat, informează site-ul nydailynews.com.

Publicistul lui Jay Leno, Dick Guttman, a descris boala ca fiind una ?uşoară? şi a precizat că Leno a fost spitalizat numai pentru a sta câteva zile sub supraveghere medicală. Invitaţii programaţi pentru emisiunile de joi şi vineri, printre care se numără actorul Ryan Reynolds, vor fi reprogramaţi pentru o emisiune ulterioară.

Jay Leno realizează emisiunea ?The tonight Show? din anul 1992 şi, până în prezent, nu a ratat nici o emisiune. Excepţie a fost doar un spectacol în care a făcut schimb de locuri cu jurnalista Katie Couric.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close