Antena 3 CNN Show Showbiz Concertul Depeche Mode la Bucureşti, anulat. Biletele pot fi returnate sau schimbate cu bilete pentru B'ESTFEST

Concertul Depeche Mode la Bucureşti, anulat. Biletele pot fi returnate sau schimbate cu bilete pentru B'ESTFEST

Concertul Depeche Mode la Bucureşti, anulat. Biletele pot fi returnate sau schimbate cu bilete pentru B'ESTFEST
Sursa foto: depeche mode
14 Mai 2009   •   19:55

Site-ul oficial al trupei Depeche Mode a anunţat că următoarele patru concerte din turmeul Sounds of the Universe au fost anulate. Alături de concertul de la Bucureşti au fost anulate şi cele de la Sofia, din 18 mai, cel de la Belgrad, din 20 mai şi cel de la Zagreb, din 21 mai.




Reprezentanţii Emagic au confirmat informaţia. ?Ne pare rău că trupa nu va mai putea susţine acest concert la data stabilită, sperăm doar ca Dave să-şi revină cât mai repede. Sunt într-adevar momente mai dificile, în primul rând pentru membrii Depeche Mode, dar suntem siguri că fanii din România înţeleg situaţia şi sunt alături de Dave şi de trupă. În acest moment ne aflăm în legatură cu agentul turneului pentru reprogramarea concertului? a declarat Laura Coroianu, Director executiv Emagic, într-un comunicat de presă.

La concertul de sâmbătă erau aşteptaţi aproximativ 40.000 de români. Fanii sunt îndemnaţi pe site-ul formaţiei să păstreze biletele, pentru că vor fi anunţate ulterior datele la care ar putea fi reprogramate concertele.

În cazul în care cei care şi-au cumparăt bilet nu pot sau nu doresc să participe la eveniment la noua dată, îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul, începând de miercuri, 20 mai. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid, într-un interval de 12 săptămâni de la această dată, detaliile urmând a fi comunicate pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, se arată în comunicat.

Mai mult, cei care doresc să schimbe biletele la concertul Depeche Mode cu bilete la B'Estfest, o pot face, după următoarea grilă:

-un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B?ESTFEST (2,3, si 4 iulie ? economie de 80 lei)

-un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B?ESTFEST, la alegere (Ziua Zero ? 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere ? economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

-un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)

-un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B?ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie ? economie de minim 40 lei)

Citiţi comunicatul Emagic

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Depeche Mode concert
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close