Antena 3 CNN Show Showbiz O româncă a uimit juriul unui concurs muzical din Germania (VIDEO)

O româncă a uimit juriul unui concurs muzical din Germania (VIDEO)

O româncă a uimit juriul unui concurs muzical din Germania (VIDEO)
Sursa foto: romanca
02 Noi 2009   •   23:02

La 17 ani, Barbara Colceriu a reuşit să uimească juriul unui un concurs din Germania, care caută talente. Deşi suferă de o boală care o împiedică să crească, adolescenta româncă a demonstrat că are puterea să zâmbească şi o voce atât de puternică încât să impresioneze o sală plină de oameni.

Barbara a ales să cânte melodia "Mercy", a lui Duffy. Deşi o sală întreaga a aplaudat-o în picioare, Dieter Bohlen, fostul component al trupei Modern Talking, s-a lăsat mai greu impresionat. ?Cred că ai cântat foarte bine acest cântec al lui Duffy, dar nu ştiu dacă ai putea cânta altceva la fel de bine?.

Românca a zâmbit şi i-a spus că poate oricând să cânte şi altceva, la fel de bine. Aşa a şi făcut! Optimismul şi talentul ei i-a convins pe toţi că merită să treacă la următoarea etapă a concursului.

Aceasta este şansa de care Barbara avea nevoie ca să-şi schimbe viaţa! Mama ei a părăsit-o în momentul când a aflat că are boală a coloanei vertebrale care o împiedică să crească.

Visul cel mai mare al Barbarei este să devină cântăreaţă sau actriţă. Dorinţa ei se poate îndeplini odată cu participarea la acest concurs.



Barbara Colceriu nu este prima româncă care a impresionat Germania cu talentul său. Petruţa Cecilia Kupper a participat la concursul Supertalent 2009 şi s-a remarcat din cei 37.000 de concurenţi din ţări ca Olanda, Germania, Elveţia, Austria şi Marea Britanie.

Românca a interpretat la nai melodia The Lonely Shepherd, compusă de James Last şi cântată de Gheorghe Zamfir. Ea a povestit că îşi doreşte să o ajute pe sora ei, bolnavă de schizofrenie, rămasă în România.
Publicul şi juriul au fost extrem de impresionaţi de melodia interpretată de româncă.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Germania concurs melodie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close