Antena 3 CNN Show Showbiz Mircea Badea, suspect de gripă porcină: România e cuprinsă de ?o isterie condamnabilă şi dizgraţioasă? (VIDEO)

Mircea Badea, suspect de gripă porcină: România e cuprinsă de ?o isterie condamnabilă şi dizgraţioasă? (VIDEO)

Mircea Badea, suspect de gripă porcină: România e cuprinsă de ?o isterie condamnabilă şi dizgraţioasă? (VIDEO)
02 Noi 2009   •   13:44

Mircea Badea nu va prezenta emisiunea ?În gura presei? din această seară deoarece este suspect de gripă porcină. Va putea fi auzit, însă, la radio dar şi în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", prin intermediul telefonului. Deşi Mircea Badea este ?aproape convins? că nu este infectat cu virusul A H1N1, e nevoit să stea izolat deoarece a semnat ?un angajament? în acest sens.


?Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un angajament că stau izolat până la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc mâine în jurul prânzului. La radio fac emisiune că intru prin telefon. La televizor se va prelungi Sinteza Zilei şi probabil că voi intra din nou prin telefon. Sunt aproape convins că nu am gripă porcină şi mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat?, scrie Mircea Badea pe blogul său, în cadrul unui post intitulat "Minunat".

UPDATE: Mircea Badea a intrat în legătură telefonică cu invitaţii emisiunii Sinteza Zilei. ?De vreo zece zile, am ceea ce consider a fi fost o răceală. N-am avut febră în astea zece zile, dar aseară am avut febră, frisoane, n-am dormit deloc. Şi mi s-a părut responsabil să mă duc să-mi fac analize. M-am prezentat la spital, mi s-a luat şi temperatura, aveam 37,5?, a povestit Mircea Badea.

?Acum nu mai am febră, mă simt foatre bine. Însă, acum stau izolat la domiciliu. Aştept să văd care vor fi rezultatele, mâine la ora 14.00?, a mai spus prezentatorul.

Potrivit lui Mircea Badea, românii se confruntă cu o isterie absolut condamnabilă şi dizgraţioasă. ?Nu-i nimic special în a fi suspect de gripă nouă?, a mai spus prezentatorul.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close