Antena 3 CNN Show Showbiz Clint Eastwood pune punct actoriei, după 50 de ani de carieră

Clint Eastwood pune punct actoriei, după 50 de ani de carieră

Clint Eastwood pune punct actoriei, după 50 de ani de carieră
24 Noi 2008   •   17:37

După nu mai puţin de 50 de ani de carieră, Clint Eastwood s-a hotorât să renunţe la actorie. Potrivit The Telegraph, după ce va apărea în producţia "Gran Torino", celebrul actor şi regizor american nu va mai juca în alte filme.
?Este suficient pentru mine, în ceea ce priveşte actoria. Întotdeauna e mai bine să renunţi cât încă eşti în faţă. Nimeni nu vrea să fie ca un luptător care rămâne prea mult în ring, până nu mai poate evolua la capacitatea sa maximă" a declarat Eastwood.
În vârstă de 78 de ani, Clint Eastwood a practicat şi alte meserii. A mai lucrat la o benzinărie, a fost interpret la pian într-un bar şi chiar tăietor de lemne. Şi-a început cariera de actor jucând în câteva producţii neînsemnate ale studiourilor Universal. Adevărata faimă a venit odată cu apariţia în westernul "A Fistful of Dollars/ Pentru un pumn de dolari", de Sergio Leone.
Ultimul film în care actorul va apărea este "Gran Torino", o dramă despre un rasist, veteran al războiului din Coreea. Regia acestui film, ce va apărea pe marile ecrane la începutul lui 2009, a fost realizată tot de Clint Eastwood.
Deşi artistul susţine că a pus punct carierei de actor, nu intenţionează să renunţe la cea de regizor. La începutul lunii, Clint Eastwood a anunţat că are de gând să regizeze un film biografic inspirat din viaţa scriitorului Mark Twain.
Născut în 1930, Clint Eastwood a câştigat cinci premii Oscar ca actor, regizor şi producător. Printre cele mai cunoscute filme ale regizorului se numără "Necruţătorul" (1992), "În bătaia puştii" (1993), "Podurile din Madison County" (1995), "O fată de milioane" (2004), "Scrisori din Iwo Jima" (2006), "Steaguri pline de glorie" (2006).
Urmăriţi trailerul ultimului film al lui Clint Eastwood.
Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close