Antena 3 CNN Show Showbiz Ciutacu răspunde atacurilor lui Huidu: Dacă are vreo obsesie sexuală pentru mine, s-o declare (VIDEO)

Ciutacu răspunde atacurilor lui Huidu: Dacă are vreo obsesie sexuală pentru mine, s-o declare (VIDEO)

Ciutacu răspunde atacurilor lui Huidu: Dacă are vreo obsesie sexuală pentru mine, s-o declare (VIDEO)
27 Ian 2010   •   21:19

Scandalul declanşat de Şerban Huidu în semn de nemulţumire faţă de modul în care Prima TV gestionează salariile angajaţilor continuă. În vâltoarea evenimentelor s-au lansat şi Mircea Badea şi Victor Ciutacu.

"Eu constitui un soi de ţintă pentru băiatul ăsta cred că de vreo doi ani de zile. Săptămână de săptămână am înţeles că sunt un soi de erou în speech-urile lor de prost gust. Însă eu n-am o problemă cu Şerban Huidu, pentru simplul motiv că eu nu polemizez cu agramaţii. Eu nu mă pot certa cu un om care pune virgulă între subiect şi predicat şi care scrie miau ca pisica", a declarat Victor Ciutacu, miercuri, la emisiunea Acces Direct.

Afirmaţiile vin în urma atacurilor lansate de Şerban Huidu pe blogul său la adresa lui Victor Ciutacu.

"Am o rugăminte la Şerban: dacă a dezvoltat vreo obsesie - nu ştiu, fizică, sexuală - pentru mine, s-o mărturisească. Suport cu tărie veştile proaste", a mai spus Ciutacu.

VICTOR CIUTACU, DESPRE ŞERBAN HUIDU


Cu o seară înainte, şi Mircea Badea a comentat declaraţia lui Şerban Huidu. "În gura presei". În opinia realizatorului "În Gura
Presei", alta este sursa frustrării lui Şerban Huidu.

"De fapt, ce s-a întâmplat? A aflat ginerică (n.r. Şerban Huidu), mă rog, că colegul lui orătanie, Găinuşă, are cu 50% mai mulţi bani decât el. (...) Dar ştiţi de ce? Păi pentru că ăla scrie textele - alea penibile, cum sunt - de-i ies pe gură lui ginerică", susţine Badea.


MIRCEA BADEA, DESPRE ŞERBAN HUIDU



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: victor ciutacu Serban Huidu Mircea Badea
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close