Antena 3 CNN Show Showbiz ?Capitalismul: O poveste de dragoste?, cel mai nou film al lui Michael Moore

?Capitalismul: O poveste de dragoste?, cel mai nou film al lui Michael Moore

?Capitalismul: O poveste de dragoste?, cel mai nou film al lui Michael Moore
Sursa foto: Michael Moore
09 Iul 2009   •   17:14

Cel mai nou film al controversatului regizor american Michael Moore se numeşte ?Capitalismul: O poveste de dragoste? şi abordează tema crizei financiare şi a recesiunii economice în timpul perioadei de tranziţie de la Administraţia Bush la cea a lui Barack Obama. Chiar dacă tema lungmetrajului este una deosebit de serioasă, aceasta va fi condimentată cu romantismul şi pasiunea caracteristice Hollywood-ului, arată The Guardian.

?Este un film perfect pentru o întâlnire romantică. Are tot ce îi trebuie: dorinţă, pasiune, romantism şi...14.000 de concediei zilnice. Este vorba despre o dragoste interzisă, despre care mulţi nici nu îndrăznesc să vorbească. La naiba, să dăm cărţile pe faţă: este vorba despre capitalism?, a spus Michael Moore într-un comunicat de presă.

Filmul ?Capitalismul: o poveste de dragoste? urmează să fie lansat în SUA, pe 2 octombrie. Potrivit declaraţiilor lui Moore, filmul este despre ?impactul dezastruos pe care îl are dominaţia corporatistă asupra americanilor şi a oamenilor din întreaga lume?.

Michael Moore a ajuns în atenţia publicului datorită documentarelor sale controversate, precum ?Bowling for Columbine?, ?Fahrenheit 9/11? şi ?Sicko?.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close