Antena 3 CNN Show Showbiz AC/DC şi Guns'n'Roses ar putea urca pe scena festivalului Bucharest Rock Arena

AC/DC şi Guns'n'Roses ar putea urca pe scena festivalului Bucharest Rock Arena

AC/DC şi Guns'n'Roses ar putea urca pe scena festivalului Bucharest Rock Arena
Sursa foto: Axl Rose
08 Apr 2009   •   19:44

Veşti bune pentru rockeri. Cel mai mare festival de gen văzut vreodată în România, ?Bucharest Rock Arena? va avea loc pe 30 şi 31 mai la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui şi va atrage 70.000 de fani din toată ţara. Organizatorii nu suflă o vorbă, dar sunt şanse mari ca pe scenă să urce legendarii AC/DC şi Guns 'n' Roses. Au dat un singur indiciu. Rockerii se vor afla la primul concert în România.

AC/DC se află în plin turneu prin Europa şi avem toate şansele să ajungă şi la noi. Pentru aceeaşi scenă se mai bat Muse, Bon Jovi şi Guns'n'Roses. În final, vor rămâne doar două nume. Un lucru e sigur: pe 30 şi 31 mai, Capitala va avea propriul său Woodstock.

Ca orice festival care se respectă, Bucharest Rock Arena se va desfăşura în aer liber, la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui. Această locaţie a fost aleasă special pntru a fi accesibilă atât bucureştenilor, cât şi celor din afara Capitalei. Fanii genului din toată ţara vor veni cu maşina, cortul sau rulota şi vor avea la dispoziţie 200.000 de metri pătraţi pe care să se desfăşoare.

Pe lângă cele două trupe mari care vor fi anunţate oficial în câteva zile, la Bucharest Rock Arena vor răsuna şi voci româneşti: Celelalte Cuvinte, Viţa de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Mood şi Persona. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 100 şi 800 de lei.

Observator

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close