Antena 3 CNN Economic Auto Urmărire ca-n filme prin Capitală. Un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor (VIDEO)

Urmărire ca-n filme prin Capitală. Un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor (VIDEO)

Urmărire ca-n filme prin Capitală. Un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor (VIDEO)
07 Iun 2009   •   22:59

Nu era daltonist, dar, când a văzut culoarea roşie a semaforului, a apăsat pedala de acceleraţie. Scena s-a petrecut sub ochii poliţiştilor bucureşteni care, dupa ce au încercat, fără succes, să îl oprească pe şoferul îndrăzneţ, s-au urcat în maşini, şi au pornit pe urmele lui.

Bucureşti, ora 21.00, intersecţia dintre Bulevardul Constantin Prezan şi Bulevardul Aviatorilor. Trei poliţişti aflaţi în misiune văd o maşină cum trece pe culoarea roşie la semafor. Îi fac semn şoferului să oprească, dar degeaba. Şoferul calcă şi mai tare pedala de acceleraţie. Începe, bineînţeles, urmărirea.

După minute bune de urmărire pe bulevardele Capitalei, pe urmele şoferului se află deja cinci maşini de poliţie şi 4 motociclete. Şoferul încă nu se dă bătut. Crede că mai are şanse să scape. Poliţiştii au răbdare şi greşeala şoferului nu întărzie să apară. Acesta ajunge pe o străduţă înfundată. Urmărirea însă nu se încheie aici. Şoferul se dă jos din maşină, sare peste un gard şi intră în scara unui bloc. Se împiedică şi se taie într-un geam. Într-un final, poliţiştii îl reţin.

Şoferul refuzase să oprească deoarece nu are permis de conducere, iar maşina pe care o conducea nu este înmatriculată. El riscă să ajungă la închisoare.




Observator

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close