Antena 3 CNN Economic Auto Stig şi-a dezvăluit identitatea: Celebrul pilot al Top Gear este Michael Schumacher (VIDEO)

Stig şi-a dezvăluit identitatea: Celebrul pilot al Top Gear este Michael Schumacher (VIDEO)

Stig şi-a dezvăluit identitatea: Celebrul pilot al Top Gear este Michael Schumacher (VIDEO)
Sursa foto: Stig
22 Iun 2009   •   12:00

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii automobilistice a fost dezăvluit. Stig, celebrul pilot de curse de la emisiunea Top Gear este chiar legenda Formulei 1, Michael Schumacher.

Identitatea lui Stig a fost dezvăluită duminică seara, în timpul unei noi serii a emisiunii Top Gear, când personajul şi-a dat casca jos în timpul unui interviu cu prezentatorul Jeremy Clarkson, după ce publicul i-a cerut să îşi arate faţa. Este pentru prima oară când este dezvăluită oficial identitatea lui Stig.

Clarkson a pretins în glumă că nu îl recunoaşte pe Scumacher şi l-a întrebat care a fost numele lui înainte să devină celebrul Stig, ca apoi să exclame către public: ?Este Michael Schumacher!?.

Zvonuri absurde au fost folosite pentru a spori misterul din jurul personajului care nu vorbeşte niciodată în faţa camerelor. Clarkson l-a interogat pe Schumacher despre câteva dintre aceste zvonuri, în timpul showului, întrebându-l: ?Eşti ilegal în 17 state americane??. Schumacher, care a fost de şapte ori campion în Formula 1, a răspuns: ?Nu, este o exagerare. Doar în nouă?.

Clarkson a mai întrebat apoi despre un alt zvon: ?Unii oameni ne-au spus că tu ştii doar două lucruri despre raţe şi că ambele sunt greşite. Este adevărat??. ?Păi este clar că ele nu zboară?, a răspuns Schumacher, care a fost rapid întrerupt de Clarkson: ?Nu, au dreptate, nu cunoşti nimic despre raţe?.


De-a lungul anilor au fost emise numeroase ipoteze privind numele celebrului pilot de curse. Se pare totuşi că sub numele Stig au fost mai mulţi piloţi cu renume ai Formulei 1, care au testat maşini cu sute de cai putere pentru emisiunea Top Gear.



Antena3.ro





×
Subiecte în articol: Michael Schumacher top gear
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close