Antena 3 CNN Economic Auto Poliţia Română la vânătoare. Maşină ridicată pentru o roată parcată ilegal (FOTO)

Poliţia Română la vânătoare. Maşină ridicată pentru o roată parcată ilegal (FOTO)

Poliţia Română la vânătoare. Maşină ridicată pentru o roată parcată ilegal (FOTO)
05 Mar 2010   •   16:33
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Locurile de parcare sunt tot mai puţine în Bucureşti, iar situaţiile în care şoferii îşi lasă maşinile pe unde apucă s-au înmulţit. Autorităţile nu fac mai nimic să rezolve prima problemă, însă au dat mână liberă firmelor care ridică maşini parcate ilegal să acţioneze.

O mână mult prea liberă, după cum se poate observa în imaginile trimise de unul dintre cititorii noştri, Dan C. Acesta ne-a semnalat un exces de zel, poate chiar abuz, din partea Brigăzii de Poliţie Rutieră, care însoţită de o auto-platformă a dispus ridicarea unui autoturism parcat, aparent, ilegal, de pe Calea Plevnei nr. 170.

Conform pozei ataşate, autoturismul Toyota se afla în zona de marcaj întrerupt, ce permite parcarea, cu excepţia unei roţi. Cei 20-30 de centimetri aflaţi în afara marcajului pesemne că încurcau într-un mod barbar circulaţia din zonă, astfel că autorităţile au trecut la treabă. "Este inimaginabil şi revoltător ceea ce se întâmplă cu noi. Pe omul ăsta din Maramureş nu-l anunţă nimeni ce s-a întâmplat cu maşina lui", ne-a scris Dan C. Iar pe şoferii care parchează pe colţul intersecţiei în Dorobanţi sau pe taximetriştii care blochează staţii de autobuz nu îi vede nimeni, am mai putea noi adăuga.



Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close