Antena 3 CNN Economic Auto Pietonul spulberat pe bulevardul Magheru a murit. Şoferul s-a ales cu dosar penal (VIDEO)

Pietonul spulberat pe bulevardul Magheru a murit. Şoferul s-a ales cu dosar penal (VIDEO)

Pietonul spulberat pe bulevardul Magheru a murit. Şoferul s-a ales cu dosar penal (VIDEO)
22 Iul 2009   •   22:55

Bărbatul lovit luni noapte pe o trecere de pietoni din centrul Capitalei a murit la spital. Pentru că avea viteză foarte mare, şoferul care l-a accidentat s-a ales cu dosar penal pentru omor din culpă, chiar daca pietonul traversa pe culoarea roşie.

În imaginile de pe camera de supraveghere lucrurile sunt simple la prima vedere. Şoferul, un tânăr de 19 ani, loveşte un om care traversa strada deşi semaforul pentru pietoni arăta culoarea roşie. Teoretic, legea îl apără pe şofer. În realitate lucrurile nu stau chiar aşa. După ce au analizat imaginile şi măsurătorile, concluzia poliţiştilor este alta.

?S-a apreciat că distanta pe care a parcurs-o pietonul a fost destul de mare, aşa încât la o viteză mai mică, şoferul ar fi putut să evite impactul, a declarat inspectorul principal Daniel Piştea. Surse din rândul anchetatorilor spun că viteza maşinii era de peste 100 de kilometri pe oră.


Oamenii legii mai iau în calcul încă o variantă. Şoferul lua parte, se pare, la o cursă ilegală de maşini. Înregistrarea arată că în paralel cu maşina care l-a spulberat pe bărbat vine un alt autoturism cu viteză aproape la fel de mare.

Victima nu a fost încă identificată, iar poliţiştii fac un apel către toţi care ar putea să dea detalii. Bărbatul avea în jur de 30 de ani şi 1,80m înălţime. Era îmbrăcat în pantaloni de coloare gri şi într-un tricou roşu.



Observator

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close