Antena 3 CNN Economic Auto Doi oameni au murit în urma accidentelor rutiere din Dâmboviţa (VIDEO)

Doi oameni au murit în urma accidentelor rutiere din Dâmboviţa (VIDEO)

Doi oameni au murit în urma accidentelor rutiere din Dâmboviţa (VIDEO)
Sursa foto: Accident
08 Aug 2009   •   13:55

Pe drumul naţional 71 Târgovişte - Sinaia, în localitatea Priboiu, un bărbat a murit iar altul a fost rănit grav în urma unui accident rutier. Şi pe DN 72, un barbat a murit iar soţia acestuia, se află în comă după ce maşina în care erau a fost lovită de un TIR.

Accidentul s-a produs în apropierea localităţii dâmboviţene Ion Luca Caragiale, într-o curbă fără vizibilitate. Martorii susţin că şoferul tirului circula cu viteză şi a intrat în depăşire fără să se asigure. Şoferul tirului susţine însă că maşina pe care a lovit-o a intrat pe contrasens.

Pompierii de la descarcerare s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră să scoată trupul neînsufleţit din maşină. Pasagera din dreapta şoferului a fost şi ea ranită grav şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte în comă de gradul 3.

Tot din cauza unei depăşiri neregulamentare un bărbat a murit iar altul a fost rănit grav pe drumul naţional 71 în localitatea Priboiu. Şoferul unui autoturism Dacia care circula dinspre Târgoviste a intrat într-o depăşire, dar nu a mai avut timp să revină pe banda sa de circulaţie, intrând în plin într-un autoturism care circula regulamentar. Soferul Daciei a decedat, iar pasagerul din dreapta sa, rănit grav a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Circulaţia de pe DN 71 s-a reluat după o oră şi jumătate.



Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier Dambovita
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close