Antena 3 CNN Economic Auto Ce modele noi de maşini vor fi aduse în 2010 în România (VIDEO)

Ce modele noi de maşini vor fi aduse în 2010 în România (VIDEO)

Ce modele noi de maşini vor fi aduse în 2010 în România (VIDEO)
Sursa foto: masini
02 Ian 2010   •   13:09

Noi intrări pe piaţa auto din România în 2010. Mărci de prestigiu aduc în ţara noastră ultimele modele, iar Dacia îşi lansează primul SUV. Aceste schimbări la faţă nu înseamnă neapărat că piaţa de profil se va relansa, apreciază dealerii din domeniu.

Mulţi producători aleg să-şi anunţe premierele cu foarte putin timp înainte de saloanele auto, astfel ca anul 2010 va mai aduce multe surprize interesante.

Dacia se pregăteşte să lanseze SUV-ul Dacia Duster în această primăvară. Maşina are 4,31 metri lungime şi va fi disponibilă cu trei versiuni de motorizare. Din 2011 va fi produsă şi în Rusia şi Brazilia, urmând să fie vândută şi sub sigla Renault. Preţul este momentan necunoscut.

Alte câteva SUV-uri premium trec la o nouă generaţie: BMW X3, Volkswagen Touareg dar şi Porsche Cayenne.

Audi vine cu mai multe noutăţi. Până atunci, în aprilie va fi lansată noua generaţie A8. Maşina cu caroserie din aluminiu se doreşte a fi una din cele mai ecologice modele premium de pe piaţă. În gama mărcii va intra A1, cel mai mic model Audi şi concurent pentru Mini. Maşina va ajunge în ţara noastră în septembrie. Două luni mai tarziu, în noiembrie, va ajunge în showroom-urile Porsche Romania, Audi A7.

Şi Citroen aduce un model care să concureze cu Mini. Este vorba de DS3, care va apărea în aprilie. Automobilul va fi disponibil cu cinci versiuni de motorizare, între 90 şi 150 de cai putere.

Şi italienii de la Alfa Romeo pregătesc un model nou, pentru luna septembrie. Este vorba de ?Giulietta?, care va fi disponibilă cu patru versiuni de motorizare.

La Bentley, 2010 aduce un nou model de peste 240.000 euro, Mulsanne. Maşina are un motor de 512 cai putere şi a fost deja prezentată în premieră, la Frankfurt.

Ferrari va începe în martie livrările celui mai nou model, 458 Italia. Preţul maşinii pleacă de la 170.000 de euro. Automobilul are un motor de 570 cai putere, care îi permite să atingă 325 km/h.



Antena 3

×
Subiecte în articol: masini auto
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close