Antena 3 CNN Economic Auto Maşină zdrobită de un limitator de înălţime, la Sânpetru: Un om a murit, iar altul este rănit (IMAGINI ŞOCANTE)

Maşină zdrobită de un limitator de înălţime, la Sânpetru: Un om a murit, iar altul este rănit (IMAGINI ŞOCANTE)

Maşină zdrobită de un limitator de înălţime, la Sânpetru: Un om a murit, iar altul este rănit (IMAGINI ŞOCANTE)
Sursa foto: Accident
19 Mar 2009   •   13:36

Accident grav la ieşirea din Braşov spre Sânpetru. Un om a murit şi altul este grav rănit, după ce un limitator de înălţime a căzut peste o maşină. Limitatorul a fost lovit de un camion care transporta un excavator.

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 13:30, pe Drumul Judeţean 103.

În urma incidentului, circulaţia a fost blocată în ambele sensuri de circulaţie. Autorităţile fac măsurători la locul tragediei pentru a stabili din ce cauză s-a produs accidentul. Şoferul camionului susţine că este nevinovat şi că autovehiculul nu a depăşit limita maximă înscrisă pe limitator, respectiv 4,2 metri.



Accidentul s-a petrecut la intrarea în localitatea Sânpetru, la patru kilometri de Braşov. Potrivit primelor informaţii, un camion care transporta un excavator a atins limitatorul de viteză.

La faţa locului au ajuns imediat echipaje de descarcerare şi mai multe ambulanţe SMURD. Şoferul nu a avut nicio şansă - bara grea de peste 500 de kilograme l-a lovit în cap şi a murit pe loc. Cealată persoană care se afla în maşină este în stare gravă.





Drumul pe care s-a produs accidentul este unul judeţean şi se află în întreţinerea Consiliul Judeţean Braşov.

Un telespectator Antena 3 a trimis pe adresa de mail a redacţiei câteva imagini surprinse la locul incidentului:





Anul trecut, pe 25 iunie, doi tineri au murit zdrobiţi de o pasarela, la Tâncăbeşti. O basculantă de mare capacitate, ce se deplasa cu viteză, a agăţat atunci pasarela de pietoni din localitate, care a căzut peste două autoturisme. Potrivit unui martor, basculanta circula cu bena ridicată, acesta fiind motivul pentru care a acroşat pasarela.

Din ancheta declanşată atunci a rezultat că vina i-a aparţinut şoferului, care nu avea autorizaţie de circulaţie.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă!
x close