Antena 3 CNN Actualitate Slatina. Cumătrul lui Stolojan, cap al lumii interlope, implicat într-un scandal cu focuri de armă (VIDEO)

Slatina. Cumătrul lui Stolojan, cap al lumii interlope, implicat într-un scandal cu focuri de armă (VIDEO)

Slatina. Cumătrul lui Stolojan, cap al lumii interlope, implicat într-un scandal cu focuri de armă (VIDEO)
Sursa foto: slatina
22 Ian 2009   •   22:04

Focuri de armă la Slatina. În urma altercaţiei dintre fostul viceprimar din localitate, Valentin Matei, şi un interlop, două persoane au ajuns la spital - una lovită de maşină, alta cu tăieturi provocate de cuţit. Agresorii au fost duşi la sediul poliţiei.
Incidentul a avut loc în faţa casei unuia dintre cei mai cunoscuţi şefi ai lumii interlope din Slatina, Bercea Mondial. Fostul viceprimar Valentin Matei şi un prieten al acestuia au avut o altercaţie cu Bercea, în urma căreia Matei a scos un pistol şi a tras patru focuri de armă în plan veritcal.
Imediat după incident, fiul interlopului s-a urcat la volanul maşinii şi a trecut efectiv cu aceasta peste Matei. Fostul viceprimar şi prietenul său au fost transportaţi la spital iar Bercea şi fiul său sunt audiaţi de poliţie.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este foarte cunoscut în oraşul Slatina, în centrul căruia şi-a construit patru case cu etaj, deşi nu deţine autorizaţii.
Aparent, în ciuda eforturilor autorităţilor de a dărâma aceste case, Bercea a reuşit de fiecare dată să împiedice aceste acţiuni. Unul dintre motive ar putea fi faptul că interlopul are legături cu nume influente din politica românească. Theodor Stolojan este naşul unuia dintre fii săi, numit Prinţişor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: focuri de arma
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close