Antena 3 CNN Actualitate SRI şi SIE l-au avertizat pe Băsescu că România va pierde postul de comisar pe Agricultură

SRI şi SIE l-au avertizat pe Băsescu că România va pierde postul de comisar pe Agricultură

SRI şi SIE l-au avertizat pe Băsescu că România va pierde postul de comisar pe Agricultură
Sursa foto: basescu
29 Oct 2009   •   08:16

Desemnarea posturilor de comisar european şi licitarea României pentru postul la Agricultură, unul din cele mai importante la nivelul UE, a fost uitată de politicienii români, deşi înainte de începerea campaniei prezidenţiale se punea mare accent pe acest aspect.
Europarlamenrarul Victor Boştinaru declara pentru Gardianul că principalele servicii de informaţii ? SRI şi SIE - l-ar fi avertizat pe preşedintele Traian Băsescu despre ?riscul? ca România să-şi ?dinamiteze? şansele de a beneficia de un portofoliu european cu buget.
Atacurile permanente ale Traian Basescu ar putea duce la primirea unui post neimportant. De asemenea, sublinia că ?Franţa a redirecţionat sprijinul său pentru o alta ţară, iar Germania a anunţat că va sprijini Austria, chiar la o zi sau două după ce, în mod absolut iresponsabil, preşedintele Băsescu a declarat că, ştiind ce este în spatele lui Klaus Johannis, în nici un caz nu poate fi prim-ministru?.
Eurodeputatul aprecia că una din probleme constă în atacurile permanente ale lui Traian Băsescu si ale Monicăi Macovei la adresa intereselor României, prin declaraţiile despre România ca ţară coruptă.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close