Antena 3 CNN Actualitate Incidente la Timişoara: Susţinătorii PSD şi PDL s-au îmbrâncit cu jandarmii (VIDEO)

Incidente la Timişoara: Susţinătorii PSD şi PDL s-au îmbrâncit cu jandarmii (VIDEO)

Incidente la Timişoara: Susţinătorii PSD şi PDL s-au îmbrâncit cu jandarmii (VIDEO)
01 Dec 2009   •   14:15

Miting cu scandal la Timişoara. 3.000 de susţinători ai lui Mircea Geoană, care au venit la mitingul organizat de PSD, au fost întrerupţi de susţinători ai PD-L. Ouă, claxoane şi pancarte au constituit recuzita celor câtorva sute de manifestanţi anti-PSD pe care aceştia au folosit-o pentru a polua fonic discursurile participanţilor la mitingul PSD+PC şi a mânji ecranele amplasate în Piaţa Operei.



Reprezentanţii primăriei Timişoara au anunţat că mitingul susţinătorilor PDL nu a fost autorizat şi că liderii organizatorilor vor fi amendaţi.

?Incidente majore nu au fost, sunt câteva persoane cu trompete. Îi vom amenda pe cei care îi conduc pentru că nu aveau dreptul să facă acest lucru. Totuşi Timişoara este un oraş civilizat, îmi pare rău că unii nu înţeleg ce este civilizaţia?, a declarat Flavis Boncea, purtător de cuvânt al Primăriei din Timişoara.

Spiritele s-au încins în momentul în care aceştia au început să scandeze sloganuri anti PSD. Cele două grupuri de simpatizanţi au fost despărţite de jandarmi, o parte dintre cei prezenţi intrând într-o îmbrânceală generală cu reprezentanţii legii.


INCIDENTE LA TIMIŞOARA


UPDATE:?Lumea a început să se împrăştie şi nu au fost folosite sprayuri lacrimogene, ştiu asta pentru că sunt aici?, a declarat Emilia Fânaţă, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Timiş.


Mircea Geoană şi Crin Antonescu s-au aflat şi ei la Timişoara, dar nu au participat la acest miting. Aceştia au fost la o manifestare electorală, în interiorul clădirii Operei. Discursurile lor au fost difuzate însă pe un ecran amplasat pe scena din Piaţa Operei.

Parada de 1 Decembrie, organizată în Parcul Central din Timişoara, s-a desfăşurat în absenţa celor doi lideri aşteptaţi de la Bucureşti, Mircea Geoană şi Crin Antonescu. Din cauza ceţii, avionul cu care cei doi urmau să sosească de la Bucureşti, a decolat cu întârziere.


După manifestările de la Timişoara, în mai multe oraşe ale ţării sute de oameni au ieşit în stradă. Braşov, Bucureşti, Târgovişe sau Constanţa sunt câteva dintre locaţiile unde oamenii au protestat.

Citiţi aici mai multe despre acest subiect.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close