Antena 3 CNN Actualitate Sărăcia face victime: O tânără a încercat să se sinucidă de mai multe ori, în câteva ore (VIDEO)

Sărăcia face victime: O tânără a încercat să se sinucidă de mai multe ori, în câteva ore (VIDEO)

Sărăcia face victime: O tânără a încercat să se sinucidă de mai multe ori, în câteva ore (VIDEO)
Sursa foto: spital
05 Iul 2009   •   19:11

Criza poate ucide. O tânără în vârstă de 23 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Iaşi, după ce a încercat să se sinucidă mai multe ori în decurs de câteva ore, din cauza sărăciei şi a faptului că nu-şi poate vedea copilul dat în grija statului.

Potrivit medicului Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului de Urgenţe din Iaşi a declarat, tânăra a ajuns pentru prima oară la la spital, după ce a înghiţit un pumn de medicamente. Ea a primit tratamentul necesar şi a cerut insistent să fie externată.

"Pacienta a recurs prima dată la ingestia de medicamente şi a necesitat măsuri de depurare a toxicului. La scurt timp de la internare, pacienta a solicitat externarea, deşi a fost avertizată asupra riscului vital", a declarat medicul ieşean, potrivit Mediafax.

La doar câteva ore de la externare, tânăra a fost adusă din nou la spital,. Încercase, din nou, să se sinucidă.

?Pacienta le-a declarat psihologilor că a recurs la aceste gesturi extreme din cauza condiţiilor precare, care nu-i permit subzistenţa", a adăugat Tudor Ciuhodaru.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sărăcie tanara tentativa de sinucidere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close