Antena 3 CNN Actualitate Organizatorul unui Bal al Bobocilor a leşinat deoarece Puya nu a mai vrut să cânte la eveniment (VIDEO)

Organizatorul unui Bal al Bobocilor a leşinat deoarece Puya nu a mai vrut să cânte la eveniment (VIDEO)

Organizatorul unui Bal al Bobocilor a leşinat deoarece Puya nu a mai vrut să cânte la eveniment (VIDEO)
11 Dec 2009   •   21:30

Un tânăr din Baia Mare a leşinat pe scenă la Balul Bobocilor, de supărare. Îl chemase pe Puya să cânte, îl adusese până în spatele scenei, însă artistul n-a vrut să cânte pentru că lipseau 50 de euro din cei 1.300 cât ceruse. Aşa că tânărul organizator a trebuit sa iasă pe scenă şi să explice că Puya nu cântă. N-a explicat mult, pentru că s-a prăbuşit chiar acolo.

Dacă asta nu a fost cea mai proastă zi din viaţa băiatului, cu siguranţă că poate intra cu uşurinţă în top trei. Avea planuri mari. Trebuia să-l aducă pe Puya, artistul hip-hop cu cea mai spectaculoasă creştere din ultima vreme, pe scena unui liceu din Baia Mare. În schimb, el a fost cel care a dat reprezentaţia.

Aproape reuşise să-l aducă pe artist pe scenă. Puya a fãcut act de prezenţă, dar a stat în spatele cortinei, pentru că nu şi-a primit toţi banii.

?El a zis că dacă în 30 de minute nu primim banii, nu urcăm, ceea ce mi se pare absolut normal. Puya nu a cântat din diverse motive, printre care, că unii organizatori au băgat mâna în buzunarul cu bilete?, spune unul dintre organizatori.

Calculul era simplu. Puya trebuia sã cânte pentru 1.300 de euro. Asta înseamnã cã fiecare licean trebuia să scoată din buzunar 15 lei. Doar că, spune organizatorul, elevii ar fi intrat câte cinci pe un bilet.

?Deci, toată vina îmi aparţine mie, pentru că eu am fost organizator, până la urmă, şi capul tuturor acţiunii?, a spus tânărul organizator înainte de a se prăbuşi. Imediat după leşin, băiatul a fost cărat pe braţe de câţiva agenţi de pază până la baia liceului, apoi la ambulanţă. Din fericire, a fost vorba doar de o cădere de calciu.



Observator

×
Subiecte în articol: balul bobocilor lesin
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close