Antena 3 CNN Actualitate Concert Madonna: Omagiu adus lui Michael Jackson şi muzică ţigănească. Românii au huiduit momentul gipsy

Concert Madonna: Omagiu adus lui Michael Jackson şi muzică ţigănească. Românii au huiduit momentul gipsy

Concert Madonna: Omagiu adus lui Michael Jackson şi muzică ţigănească. Românii au huiduit momentul gipsy
26 Aug 2009   •   23:33

Madonna a concertat, miercuri seară, pentru prima dată în România. Diva pop a urcat pe scena de la Bucureşti aproape de ora 22:00, după o întârziere considerabilă.

În aplauzele zecilor de mii de spectatori, Madonna a deschis concertul cu melodia "Candy Shop".

După aproximativ 20 de minute a urmat un omagiu adus regelui muzicii pop, regretatul Michael Jackson. Pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată o fotografie din copilăria megastarului. Apoi, pe scenă şi-a făcut apariţia un dansator îmbrăcat exact ca Michael Jackson, care a efectuat câteva mişcări de dans proprii Regelui Pop.

Aceasta nu a fost, însă, singura surpriză pregătită pentru show-ul de la Bucureşti. Într-un moment al concertului, pe scena din Parcul Izvor şi-a făcut apariţia un invitat special care a interpretat o melodie ţigănească.

PRIMELE IMAGINI DE LA CONCERTUL MADONNEI ÎN BUCUREŞTI



Imediat după aceea, Madonna a ţinut un scurt discurs în care a vorbit despre discriminare şi despre importanţa pe care o are lupta faţă de aceasta. Reacţia spectatorilor nu a fost, însă, cea scontată, întrucât oamenii au început să huiduie.

Concertul de la Bucureşti a fost alcătuit din patru episoade - "Pimp", "Old School", "Gypsy" şi "Rave". Pentru fiecare dintre acestea, Madonna şi dansatorii săi au avut diferite ţinute, pe care şi le-au schimbat pe parcursul spectacolului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna omagiu michael jackson
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close