Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Iaşi a născut o fetiţă şi a ajuns acasă cu un băieţel

O femeie din Iaşi a născut o fetiţă şi a ajuns acasă cu un băieţel

O femeie din Iaşi a născut o fetiţă şi a ajuns acasă cu un băieţel
05 Noi 2008   •   17:46

A dat naştere unei fetiţe şi a plecat de la maternitate cu un băieţel. Asta i s-a întâmplat unei femei care a născut la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi. Abia după ce a ajuns acasă, în comuna Horleşti, femeia a realizat că bebeluşul care i-a fost dat de asistenta de la maternitate era de fapt un băieţel. Greşeala, susţine femeia, aparţine în totalitate cadrelor medicale.
Revenită la spital, Cristina Zahariuc şi-a regăsit fetiţa. Asistenta care a inversat copiii şi-a cerut scuze, spunând că a inversat nou-născuţii din greşeală din cauza numelor asemănătoare. Pe părinţii băieţelului îi cheamă Zaharia, informează Agerpres.
Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie "Sfânta Maria", a declarat că fetiţa a fost născută prematur în urmă cu cinci săptămâni în Spitalul de Obstetrică - Ginecologie "Cuza Vodă". Ea a fost transferată, pe 22 octombrie, la Secţia de Prematuri a Spitalului de Pediatrie "Sfânta Maria". Conducerea Spitalului de Pediatrie a demarat o anchetă internă, iar asistentele medicale responsabile de această eroare vor fi sancţionate conform legislaţiei în vigoare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close