Antena 3 CNN Actualitate Jaf armat la Banca Transilvania din Cluj Napoca. PRIMELE IMAGINI

Jaf armat la Banca Transilvania din Cluj Napoca. PRIMELE IMAGINI

Jaf armat la Banca Transilvania din Cluj Napoca. PRIMELE IMAGINI
Sursa foto: jaf armat
13 Feb 2009   •   17:30

Jaf armat la o filială a Băncii Transilvania din Cluj Napoca. Două persoane au intrat în instituţie, vineri, în jurul orei 16,30, purtând cagule. Potrivit casierei, cei doi au lovit paznicul cu un pistol cu electroşocuri şi au furat o sumă mare de bani din casierie. Primele informaţii arată că ar fi vorba de sub 60.000 de euro, spun reprezentanţi ai băncii. Suma furată este asigurată, aşa că nu există risc de pierderi pentru clienţi. Paznicul nu era înarmat. Incidentul a avut loc în cartierul Mănăştur. Poliţia refuză să ofere informaţii despre jaf. Centrul Clujului este, acum, blocat. Banca este închisă. Autorităţile sunt în alertă şi deja audiază martori.
La momentul jafului, se aflau mai multe persoane în bancă. Totul s-a produs în tăcere. Atacatorii l-au lovit pe paznic cu un pistol, iar pe o casieriţă cu pumnii şi picioarele. Două persoane se află în stare de şoc.
JAF ARMAT LA CLUJ. PRIMELE IMAGINI

Şeful IPJ Cluj, Ioan Păcurar, a declarat că oraşul "a fost închis", fiind verificate toate maşinile care circulă pe raza sa, potrivit Mediafax.
Şeful Poliţiei din Cluj spune că a fost acţionat butonul de panică.
Poliţiştii caută, acum, un autoturism argintiu, marca BMW, cu două uşi.

Banca are un spaţiu foarte mare şi o mică bucată îi aparţine comisarului clujean Toma Rus, care îl închiriase filialei Băncii Transilvania. Bancomatele Transilvania au fost blocate, în toată țara.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jaf armat Cluj Napoca
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close