Antena 3 CNN Actualitate Apelurile şoferilor blocaţi de zeci de ore în nămeţi: Suntem cu zăpada până la geam (VIDEO)

Apelurile şoferilor blocaţi de zeci de ore în nămeţi: Suntem cu zăpada până la geam (VIDEO)

Apelurile şoferilor blocaţi de zeci de ore în nămeţi: Suntem cu zăpada până la geam (VIDEO)
Sursa foto: blocati
16 Dec 2009   •   12:46

Sute de maşini sunt blocate de mai bine de 12 ore pe Drumul European 85, între Urziceni şi Buzău. Situaţia este dramatică pentru unii dintre şoferi care şi-au epuizat deja rezervele de apă şi mâncare, dar şi pe cele de combustibil.

Oamenii aşteaptă, în frig, intervenţia autorităţilor. Unii dintre ei au sunat la televiziuni pentru a povesti momentele prin care trec şi a afla când va veni cineva să îi ajute. Potrivit acestora, sunt patru coloane de maşini, pe o distanţă de 14-15 kilometri şi nu se înaintează deloc.

Copiii şi persoanele bolnave au fost duse într-un sat din apropiere, pentru a primi mâncare şi ceai cald. Antonela Strătilă, blocată pe drumul european din România, spune că sunt coloane mari de maşini şi nimeni nu mai poate înainta.



Un camion cu ajutoare ar fi trebuit să ajungă în această dimineaţă în zonă, urmând să le distribuie oamenilor pături şi lichide calde. Cu toate acestea, mulţi dintre oamenii care au contactat Antena 3 au spus că aceste ajutoare nu au ajuns încă până la ei. Aceeaşi soartă au avut-o şi utilajele de deszăpezire, care au rămas de asemenea blocate în nămeţi.

Ştefan Ciubotariu, din Galaţi, e blocat de la patru dimineaţa în judeţ şi spune că de atunci sună mereu la 112 fără să primească un ajutor. "Suntem două maşini blocate la doi kilometri şi jumătate de Măicăneşti cu zăpada până la geam."



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: zapada blocaj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close