Antena 3 CNN Actualitate Tren de călători, deraiat în judeţul Galaţi. Un vagon a sărit de pe şine (VIDEO)

Tren de călători, deraiat în judeţul Galaţi. Un vagon a sărit de pe şine (VIDEO)

Tren de călători, deraiat în judeţul Galaţi. Un vagon a sărit de pe şine (VIDEO)
Sursa foto: Berheci
27 Sep 2009   •   17:18

Noi incidente pe calea ferată. Un vagon al trenului rapid 661, care circula pe ruta Bucureşti - Iaşi a sărit de pe şine în zona localităţii Berheci, judeţul Galaţi. Incidentul s-a petrecut la ora 16.26, la aproximativ patru ore şi jumătate de la plecarea din Bucureşti. În tren se aflau 437 de călători. Vagonul deraiat era al treilea în garnitură. Se pare că de vină a fost o roată defectă.

Unul din pasagerii din tren a declarat că, în urma incidentului, trei femei au fost rănite uşor. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD pentru a oferi primul ajutor. Autorităţiile spun însă că nu au fost victime şi că accidentul a fost unul minor. Martorul mai povesteşte că una din roţile vagonului care a deraiat este spartă în două.

Vagoanele care nu au fost afectate vor fi preluate de o altă locomotivă şi vor continua drumul. Circulaţia trenurilor în zonă este momentan blocată.



Din primele informaţii se pare că la baza incidentului se află o eroare umană. Conducatorul trenului a ignorat semnalele luminoase de oprire. El a frânat cu întârziere, după care a încercat să dea înapoi, punând astfel în pericol siguranţa garniturii.

Dacă ai surprins imagini de la acest incident le poţi trimite pe adresele de mail www.videonews.ro.



Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close