Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali: Când o să vină timpul meu, mă războiesc eu (VIDEO)

Gigi Becali: Când o să vină timpul meu, mă războiesc eu (VIDEO)

Gigi Becali: Când o să vină timpul meu, mă războiesc eu (VIDEO)
Sursa foto: Becali
18 Apr 2009   •   19:06

Gigi Becali a fost eliberat vineri din arest, după 14 zile în spatele gratiilor. El a povestit la Antena 3 cum a fost în închisoare în cele două săptămâni. Într-un interviu maraton, care a durat mai bine de o oră, finanţatorul Stelei a vorbit despre arestarea sa, despre răzbunare, despre candidatura sa la europarlamentare şi despre echipa Steaua.

Şi-a petrecut timpul citind cuvintele Bibliei şi nu mai vrea să vorbească pe nimeni de rău. Totuşi, se pare că atitudinea lui Gigi Becali mai are o motivaţie, în afară de cea biblică. ?Eu tac din gură pentru că nu vreau la arest, dar după-aia, când o să vină timpul meu, mă războiesc eu?, a spus Becali.



În legătură cu viitoarea sa viaţă politică, Gigi Becali, care candidează pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare, a declarat că are planuri importante pentru Bruxelles, pe care însă nu vrea deocamdată să le dezvăluie presei. ?Eu, dacă mă voi duce la Bruxelles, ştiu ce voi face, un lucru foarte important, dar nu vi-l spun vouă acum?. Pentru a aduna voturile care i-ar putea asigura rolul de europarlamentar, Becali se bazează numai pe încrederea pe care o au în el alegătorii.



Dacă va reuşi totuşi şi se va alege cu un scaun de europarlamentar, George Becali se va alătura grupului politic al popularilor europeni, acelaşi din care face parte Partidul Democrat Liberal. El s-a arătat deranjat că nici un membru democrat liberal nu a reacţionat public la arestarea sa, dar le-a găsit şi o scuză: "nu au vrut să-l supere pe şefu'".



Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close