Antena 3 CNN Actualitate Alimente expirate descărcate la o groapă de gunoi, luate acasă de către localnici (VIDEO)

Alimente expirate descărcate la o groapă de gunoi, luate acasă de către localnici (VIDEO)

Alimente expirate descărcate la o groapă de gunoi, luate acasă de către localnici (VIDEO)
10 Dec 2009   •   09:39

Zeci de localnici din Fieni au luat cu asalt groapa de gunoi a oraşului după ce un TIR a descărcat câteva tone de produse alimentare şi de igienă expirate. Transportul a fost făcut de o firmă din Bucureşti care a mai fost amendată de inspectorii Direcţiei Sanitare Dâmboviţa săptămâna trecută pentru alt transport. Deşi groapa de gunoi, aflată în administrarea primăriei Fieni, era închisă în acte, autorităţile locale spun că nu ştiau că locuitorii din zonă vin cu căruţele să ia acasă produsele aruncate.

Chiar dacă ştiu că sunt expirate, oamenii s-au înghesuit să adune cât mai multe alimente şi produse de igienă pe care să le ducă acasă.

Oamenii şi-au încărcat căruţele şi au plecat bucuroşi spre casă. În urma lor, inspectorii de Sănătate Publică au început ancheta şi au identificat firma care a deversat acolo alimentele şi produsele expirate.

Firma care a adus produsele la groapa de gunoi din Fieni a fost amendată în urmă cu câteva zile, cu 6.000 de lei, pentru un transport dus în localitatea dâmboviţeană Moroieni. Acum se va mai alege cu o amendă pentru că a pus în pericol sănătatea localnicilor.




Antena 3

×
Subiecte în articol: alimente groapa gunoi
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close