Antena 3 CNN Politică Prigoană: Fiul meu, atacat energetic. I-am zis să îşi ia cravată violet. El nu: Batman, Batman! (VIDEO)

Prigoană: Fiul meu, atacat energetic. I-am zis să îşi ia cravată violet. El nu: Batman, Batman! (VIDEO)

Prigoană: Fiul meu, atacat energetic. I-am zis să îşi ia cravată violet. El nu: Batman, Batman! (VIDEO)
Sursa foto: Silgiu Prigoanã
18 Ian 2010   •   12:00

Politica dâmboviţeană pare a începe noul an sub semnul flăcării violete şi al atacurilor energetice.

Dacă la PSD, şeful tineretului social-democrat, Nicu Băniciociu a anunţat că va cere înfiinţarea unei comisii interne care să analizeze consecinţele noii arme de campanie electorală, şi în PDL există ?credincioşi? în capacităţile funeste ale culorii violet.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a reclamat luni că fiul său, Honorius a fost victima unor atacuri energetice şi i-a reproşat acestuia că nu a purtat cravată violet, sugerând astfel că a pierdut cursa pentru mandatul de deputat şi datorită acestui lucru.

Întrebat cum comentează rezultatul slab al lui Honorius Prigoană la scrutinul de duminică, Silviu Prigoană a afirmat că este mulţumit, remarcând că acesta s-a bătut cu trei partide, cu un şef de campanie care este primar şi, pe deasupra a fost şi "atacat energetic".
"Cum să fie slab, la 23 de ani? 30% vi se pare slab? Nemaiţinând cont că am fost atacaţi energetic. I-am zis (lui Honorius Prigoană - n.r.): Ia-ţi, măi, cravată violet! El, nimic: Batman, Batman! Ce să îi fac?!", a susţinut Silviu Prigoană.



El a subliniat că se aştepta ca fiul său să ia cel mult 12% la primul său test electoral de acest en. "M-a surprins rezultatul, să te baţi cu trei partide şi cu un şef de campanie care este primar, care are absolut toate pârghiile în mână, a luat extraordinar de mult. Ceva s-a întâmplat acolo, cred că ei au fost atacaţi energetic. Sunt foarte mulţumit, cum să nu fiu mulţumit, el are o viaţă înainte, care este problema?", a mai spus Silviu Prigoană.



În ceea ce priveşte posibila apariţie a unor nemulţumiri în partid legate la rezultatul slab obţinut de PDL la acest scrutin, Prigoană a respins criticile de nepotism formulate în trecut de unii colegi de-ai săi şi a afirmat că şi el este supărat deoarece nu a fost de acord ca fiul său să candideze.
"Bănuiesc că toată lumea este nemulţumită, cum să fii mulţumit când ai pierdut. Şi eu sunt nemulţumit pentru că nu am fost de acord să candideze, el a zis că este bine ce face, dar ce a demonstrat este că are caracter şi onoare. Dacă discutăm de nepotism, să ne gândim la soţia domnului Antonescu, cum a intrat a doua pe listă la europarlamentare. Dacă pe prietena ta o pui pe listă şi nu se numeşte nepotism, înseamnă că e o problemă", a exemplificat Prigoană.

Tu cum comentezi "atacurile energetice" din ultimul timp? Postează opinia ta în legătuă cu "Flacăra Violet" care "arde" în partide şi în declaraţiile politicienilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silviu Prigoana Campanie deputat alegeri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close