Antena 3 CNN Politică Raportul comisiei Udrea, scos de Anastase de pe ordinea de zi a conducerii Camerei

Raportul comisiei Udrea, scos de Anastase de pe ordinea de zi a conducerii Camerei

Raportul comisiei Udrea, scos de Anastase de pe ordinea de zi a conducerii Camerei
Sursa foto: Roberta Anastase
28 Sep 2009   •   16:00

Raportul final al Comisiei Udrea, care recomandă revocarea ministrului Turismului şi începerea urmăririi sale, a fost scos luni de pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei de către preşedintele acestei instituţii legislative pe motiv că nu s-a respectat procedura.
"Raportul îmi era adresat mie, dar nu a ajuns la mine", a explicat Roberta Anastase, înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Ea a subliniat că, în confomitate cu Regulamentul, raportul comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea trebuie să ajungă întâi la preşedintele Camerei, după care va fi înscris pe ordinea de zi a Biroului Permanent al acestui for legislativ.
Raportul comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea fusese înscris iniţial pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, dar, după un timp, staff-ul acestui for legislativ a distribuit o ordine de zi care nu includea acest raport pe lista discuţiilor din Biroul Permanent.
Comisia parlamentară de anchetă în cazul Udrea solicită, prin intermediul documentului în cauză, revocarea din funcţie şi începerea urmăririi penale pentru ministrul Turismului acuzată de abuz în serviciu şi încălcarea legii răspunderii ministeriale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close