Antena 3 CNN Politică Vanghelie caută pe..."Gogăl, goagăl, gagăl" date despre Herodot, păpădie şi salată (VIDEO)

Vanghelie caută pe..."Gogăl, goagăl, gagăl" date despre Herodot, păpădie şi salată (VIDEO)

Vanghelie caută pe..."Gogăl, goagăl, gagăl" date despre Herodot, păpădie şi salată (VIDEO)
Sursa foto: Marian Vanghelie
15 Iun 2009   •   14:37

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a fost cuprins de un adevărat zel autodidactic după ce duminică preşedintele Traian Băsescu a apreciat că oricine poate învăţa despre Herodot pe Google. Vanghelie s-a lăudat presei că în zorii zilei de luni căuta pe net date despre Herodot, salată şi păpădie.
Pe lângă date legate de salată şi păpădie, Vanghelie a căutat pe Google informaţii despre Herodot, demonstrând că a reţinut şi perioada în care a trăit istoricul grec: 484 ? 425 înainte de Hristos.
"Eu m-am dus acolo că a zis preşedintele", a afirmat social-democratul. Doar că nu mai ştia cum se chemă motorul de căutare folosit pentru a-şi astâmpăra setea de cunoştere.
"Gogăl, goagăl, gagăl", au ieşit rapid din gura liderului PSD de Bucureşti înainte de a nimeri varianta corectă, punând noua gafă de limbaj pe seama oboselii.



"Cred că în momentul de faţă e o problemă foarte delicată şi trebuie să o tratăm cu foarte mare resposabilitate, nu să îi speriem pe români şi trebuie să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor. Nu cu asemenea formulte, de a spune ce trebuie să înveţe românii şi cum găsesc pe Goagăl, Gagăl, Google, aşa, unde găsim păpădia şi unde ne interesăm de Herodot. Ăsta este un circ!", a spus primarul de la sectorul cinci, referindu-se la recomandările lui Băsescu, care spusese că şcoala trebuie să-i înveţe pe copii lucruri practice, în timp ce cunoştineţele geneerale despre păpădie, salată şi Herodot pot fi cultivate pe Google.

Vanghelie a trecut rapid peste gafă şi a subliniat că formula PSD-PDL a fost un compromis. "A trebuit să creăm acest compromis pentru români. Eu am votat împotrivă. Acum e o problemă foarte delicată, trebuie să o tratăm cu responsabilitate nu să îi speriem pe români", a declarat Marian Vanghelie.
Vanghelie a precizat că Traian Băsescu nu respectă pe nimeni. "Banca Naţională spune un lucru, el baletează şi spune altceva. Miniştrii PSD au respectat instituţia Guvernului. Băsescu nu l-a respectat pe Boc. Nu respectă pe nimeni", a spus preşedintele PSD Bucureşti.
"Să-mi spuneţi cine este Băsescu în ianuarie 2010!", a mai spus la final Vanghelie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close